| Kasım 17, 2009, 12:46:35 ÖÖ |
Acemi
Üye No : 1454
Rep Puanı 0
.:::REMİX:::.
|
 |
« : Kasım 17, 2009, 12:46:35 ÖÖ » |
|
Selam arkadaşlar...ilk ben kendimi tanıtayım dedim cengiz konya 22 
|
|
|
|
|
|
yaRamaZmışım ! ==> HéR zamaN HéR yéRDé...xD şımaRıkmışım ! ==> éH Pék Dé yaLan DéqiL...xP SivRiDiLLiymişim ! ==> LafLaR ayNéN Cuk Diyé...xD xD kiNciymişim ! ==> ßiLmém SanıRım...xS HavaLıymışım ! ==> kaRDéşim akıL vaR
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: SeLaM ;) oyunları, SeLaM ;) programı, SeLaM ;) oyunu indir, SeLaM ;) program yükle, SeLaM ;) download, SeLaM ;) hikayeleri, SeLaM ;) resimleri, SeLaM ;) haber, SeLaM ;) yükle,
SeLaM ;) videosu, SeLaM ;) msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 17, 2009, 09:50:17 ÖÖ |
<&dj_tewfik%>
* Admin *
Aktif Üye
Üye No : 15
Rep Puanı 1000
вяєαк 4 ℓσνє
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 17, 2009, 09:50:17 ÖÖ » |
|
way kanka seni tanımayan mı yok ya :)))
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| Kasım 17, 2009, 09:58:26 ÖS |
Acemi
Üye No : 1454
Rep Puanı 0
.:::REMİX:::.
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 17, 2009, 09:58:26 ÖS » |
|
İLK üyelerdenim değerimi bil kanka
|
|
|
|
|
|
yaRamaZmışım ! ==> HéR zamaN HéR yéRDé...xD şımaRıkmışım ! ==> éH Pék Dé yaLan DéqiL...xP SivRiDiLLiymişim ! ==> LafLaR ayNéN Cuk Diyé...xD xD kiNciymişim ! ==> ßiLmém SanıRım...xS HavaLıymışım ! ==> kaRDéşim akıL vaR
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| Kasım 17, 2009, 11:47:29 ÖS |
<&dj_tewfik%>
* Admin *
Aktif Üye
Rep Puanı 1000
вяєαк 4 ℓσνє
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 17, 2009, 11:47:29 ÖS » |
|
bilmem mi kanka ya senin forumbayildidan da biliyoum seni zaten
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| Kasım 22, 2009, 03:04:21 ÖS |
* Admin *
Aktif Üye
Üye No : 1
Rep Puanı 99
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 22, 2009, 03:04:21 ÖS » |
|
bende kendimi tanıtıyım öyleyse gayseriden harun 23  tewfik ellerine sağlık süper olmus site
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 22, 2009, 06:00:43 ÖS |
<&dj_tewfik%>
* Admin *
Aktif Üye
Rep Puanı 1000
вяєαк 4 ℓσνє
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 22, 2009, 06:00:43 ÖS » |
|
laa kanka senin sayende yaaa :) sen olmasan ayarlayamazdımm :))) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 02, 2010, 02:54:32 ÖS |
Co Admin
Deneyimli Üye
Üye No : 1460
Rep Puanı 0
Halimi Anlayan Yok Yaşamak Ne Zor İş İmiş
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 02, 2010, 02:54:32 ÖS » |
|
bendende slm beni forumbayildidan tanırsınız cakirsoft burda cakirr42 olarak üye oldum. tanıtıyım kendimi Ad:Ahmet Kürşat Soyad:ÇAKIR Yer:Konya ... Forumbayildida olduğu gibi siteyi çekip çevirmeye geldim önceki forum kapanınca yenisine ulaşamadım sizi bulamadım ama tewfik abi sayesinde buldum(kendisi uzaktan akrabam) beni tanıdığınıza göre bildiğim şeyleri paylaşayım...
|
|
|
|
|
|
Ya Rab Bir Hilal Uğruna Ne Güneşler Batıyor! (M. Akif ERSOY)
|
|
|
|