Kayıt   Şifremi Unuttum   Aktivasyon

google tema , smftr
  • Ana Sayfa
  • Yardım
  • Yeni Gönderilen Mesajları Göster.
  • Giriş Yap
Yazdır
Gönderen Konu: Orjinal Terim mi? Türkçe Karşılığı mı? Kullanılmalı  (Okunma Sayısı 168 defa)
Mart 03, 2010, 03:02:42 ÖS
Co Admin
Deneyimli Üye
*
Üye No : 1460
Rep Puanı 0
Halimi Anlayan Yok Yaşamak Ne Zor İş İmiş

« : Mart 03, 2010, 03:02:42 ÖS »

Evet.. Programlamada En Çok Tartışılan Konu. Anketimiz Herkes Oy Vermeli ve Oy Verdikten Sonra Burayada Verdiğiniz Oyun Nedenini Yazarsanız Daha Güzel Olur...
Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Ya Rab Bir Hilal Uğruna Ne Güneşler Batıyor! (M. Akif ERSOY)
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Orjinal Terim mi? Türkçe Karşılığı mı? Kullanılmalı
« Posted on: Eylül 09, 2010, 10:29:21 ÖS »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Orjinal Terim mi? Türkçe Karşılığı mı? Kullanılmalı oyunları, Orjinal Terim mi? Türkçe Karşılığı mı? Kullanılmalı programı, Orjinal Terim mi? Türkçe Karşılığı mı? Kullanılmalı oyunu indir, Orjinal Terim mi? Türkçe Karşılığı mı? Kullanılmalı program yükle, Orjinal Terim mi? Türkçe Karşılığı mı? Kullanılmalı download, Orjinal Terim mi? Türkçe Karşılığı mı? Kullanılmalı hikayeleri, Orjinal Terim mi? Türkçe Karşılığı mı? Kullanılmalı resimleri, Orjinal Terim mi? Türkçe Karşılığı mı? Kullanılmalı haber, Orjinal Terim mi? Türkçe Karşılığı mı? Kullanılmalı yükle, Orjinal Terim mi? Türkçe Karşılığı mı? Kullanılmalı videosu, Orjinal Terim mi? Türkçe Karşılığı mı? Kullanılmalı msn eklentisi, şarkı sözleri
Mart 03, 2010, 03:05:30 ÖS
Co Admin
Deneyimli Üye
*
Üye No : 1460
Rep Puanı 0
Halimi Anlayan Yok Yaşamak Ne Zor İş İmiş

« Yanıtla #1 : Mart 03, 2010, 03:05:30 ÖS »

Oyumu türkçe olması yönünde kullandım. Dilimizdeki yozlaşmanın en büyük sebeplerinden biri olan teknoloji konusunda bu hassasiyeti göstermezsek başka nerede gösterebiliriz ki?
Bütün terimlerin tamamen türkçe kullanılmasının mümkün olmadığını kabul ediyorum. Ancak hiç olmazsa veritabanı, veri gibi; orijinallerini gayet iyi karşılayan terimleri türkçe kullanmanın daha doğru  olacağını düşünüyorum.     
Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
« Son Düzenleme: Mart 03, 2010, 03:09:53 ÖS Gönderen: cakirr42 »

Ya Rab Bir Hilal Uğruna Ne Güneşler Batıyor! (M. Akif ERSOY)
Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer:  

Ara

Forum İstatistikleri
Yeni mesaj varToplam Mesaj Sayısı: 1905
Yeni mesaj varToplam Konu Sayısı: 1879
Yeni mesaj varToplam Üye Sayısı: 19
Yeni mesaj varSon üye: biddylen
 Duyurular
ONLİNE DİZİ KEYFİ